Λάρισα: Του ήρθε ειδοποίηση να πληρώσει κλήση από την Τροχαία ύψους 60.000 ευρώ!Αξέχαστο θα μείνει το πρωινό της Παρασκευής σε Λαρισαίο, όταν στην αλληλογραφία του βρήκε και μια ειδοποίηση από οικονομική υπηρεσία περιφερειακού Δήμου της Π.Ε. Λάρισας με την οποία καλούνταν να καταβάλλει το ποσό των 59.453,38 ευρώ, για μία τροχονομική παράβαση που είχε κάνει τον Ιούλιο του 2020, «ειδάλλως ο Δήμος θα προβεί στη λήψη αναγκαστικών μέτρων για την είσπραξη αυτών».

Σύμφωνα με το larissanet, o Λαρισαίος είχε υποπέσει στην παράβαση τον Ιούλιο του 2020 πηγαίνοντας στη δουλειά του, όταν και του βεβαιώθηκε από την Τροχαία, πρόστιμο των 100 ευρώ που μαζί με τις προσαυξήσεις έφτασε στα 119,17 ευρώ.

Πρόστιμο που όπως γίνεται κατανοητό δεν πληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες είχε μεσολαβήσει και έναν ιδιαίτερα λυπηρό γεγονός για τον νεαρό, και στις 3 του τρέχοντος η οικονομική υπηρεσία τον χρέωσε «νόμιμες κρατήσεις, Χαρτόσημο κα», συνολικού ύψους 1.482, 68 ευρώ.

Και όπως αναφέρεται στο επίσημο έγγραφο του Δήμου η πρόσθεση του αρχικού κεφαλαίου των 119, 17 ευρώ με τις νόμιμες κρατήσεις φτάνει στο… αστρονομικό ποσό των περίπου 60.000 ευρώ!

Ένα ποσό που ήταν σχεδόν αδύνατο να πληρωθεί από έναν «άνθρωπο του μεροκάματου», που βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στη υπηρεσία του συγκεκριμένου Δήμου για να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί και έχει χρεωθεί στο όνομά του αυτό το υπέρογκο ποσό.

Εκεί λοιπόν «εισέπραξε» ένα «ναι ξέρουμε την περίπτωση. Δεν είστε ο μόνος. Είναι λάθος του συστήματος και έχει συμβεί… σε πολλούς ακόμη».


Πηγή: larissanet.gr


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr