Βόλος: Οδηγός ταξί έριξε μπουνιά σε φοιτήτρια


Ο οδηγός ταξί καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκιση

Ένας οδηγός ταξί στον Βόλο έριξε μπουνιά σε φοιτήτρια και της “μαύρισε” το μάτι. Το περιστατικό έγινε το 2018 και η γυναίκα τόσα χρόνια περίμενε δικαίωση για την επίθεση που δέχτηκε. Τελικά χθες, τον είδε να καταδικάζεται.

Τα γεγονότα, όπως παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news έχουν ως εξής:

Μια παρέα κοριτσιών χρησιμοποιούσε για λόγους ασφάλειας πάντα τον ίδιο οδηγό ταξί. Ένα βράδυ κλήθηκε από 4 κοπέλες  στις 11.45 να τις μεταφέρει στην περιοχή που είχαν επιλέξει για την έξοδό τους και το ραντεβού δόθηκε στη συμβολή των οδών Κωνσταντά με Κασσαβέτη, στον Βόλο.

Ο ταξιτζής λόγω κακής συνεννόησης πήγε τρεις γωνίες παραπάνω και ανέμενε τις πελάτισσες, ενώ εκείνες όταν πέρασε έναν τέταρτο, χωρίς να έχει εμφανιστεί, τον κάλεσαν ξανά. Ο ταξιτζής εμφανίστηκε έξαλλος, παρέλαβε τις πελάτισσες και σε όλο τον δρόμο επικρατούσε μεγάλη ένταση, με τον ίδιο να είναι  εκνευρισμένος και να τους επιτίθεται λεκτικά, σύμφωνα με τις καταθέσεις τους. Τις κατηγορούσε ότι από δικό τους λάθος έχασε κούρσες.

Εκείνες ζήτησαν να κατέβουν από το ταξί αλλά δεν τις άφησε, παρά μόνο όταν έφτασαν στο κέντρο του Βόλου. Μόλις το ταξί σταμάτησε στη συμβολή των οδών Δημητριάδος με Κουμουνδούρου, κατέβηκαν οι τέσσερις φοιτήτριες και ο ίδιος. Άρπαξε την μια κοπέλα από τα μαλλιά, την γύρισε προς το μέρος του και της έριξε χαστούκι και μια μπουνιά στο μάτι. Χθες η γυναίκα περιέγραψε με δάκρυα στο δικαστήριο όσα συνέβησαν και είπε πως μετά την επίθεση έσπευσε να ενημερώσει τον εργοδότη της, πήγε στην αστυνομία και μετά στο Νοσοκομείο.

Ο 48χρονος οδηγός ταξί όταν συνελήφθη το 2018 έκανε λόγο για ψευδή καταγγελία εις βάρος του, ενώ χθες ο δικηγόρος του παραδέχτηκε τα όσα είχαν συμβεί και ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του πελάτη του, ο οποίος καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης.