Άγριο ξύλο και κλοπές στις φυλακές Κασσαβέτειας Βόλου – Στο νοσοκομείο δύο κρατούμενοι


Με σπασμένη γνάθο και άλλα τραύματα στο κορμί του μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Βόλου στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας ένας 16χρονος Σύρος έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό μέσα στις φυλακές Νέων Κασσαβέτειας.

Ο 16χρονος έφτασε σε σημείο να λιποθυμήσει από τα χτυπήματα, και τα μέλη της συμμορίας που του επιτέθηκαν, να νομίζουν ότι είναι νεκρός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thenewspaper.gr.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται, πίσω από τις κλειστές πόρτες της φυλακής δρα μία αδίστακτη συμμορία ανηλίκων Ρομά, η οποία αποτελείται από έξι άτομα ηλικία 16 και 17 ετών.

Μάλιστα, δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις, που τα μέλη αυτής της εγκληματικής ομάδας, εισβάλλει στα κελιά των φυλακών και κλέβει τσιγάρα, χρήματα και τηλεκάρτες που έχουν οι άλλοι κρατούμενοι για να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους.

Και δεύτερο άτομο διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, μόλις προχθές, Δευτέρα καθώς η συμμορία τού επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα για να τον ληστέψει.

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συρροή και εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, ενώ σε έναν από αυτούς και για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.