Διαμαρτυρία Δ. Λαρισαίων στο ΔΕΔΔΗΕ για «αρρυθμίες» στον οδοφωτισμό


Την επίλυση των προβλημάτων στις γραμμές ηλεκτροδότησης προς το σύστημα του οδοφωτισμού της Λάρισας, ζητά ο Δήμος Λαρισαίων από το ΔΕΔΔΗΕ. Ως γνωστόν, τους τελευταίους μήνες παρατηρούνται είτε συχνές διακοπές ηλεκτροδότησης στο δημοτικό φωτισμό σε τμήματα της πόλης, είτε λειτουργία οδοφωτισμού σε πρωινές και μεσημβρινές ώρες. 

Στο έγγραφο που υπογράφει ο αναπληρωτής δήμαρχος και αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων κ. Γιώργος Σούλτης απευθύνεται στο ΔΕΔΗΗΔΕ Λάρισας, περιγράφει τα προβλήματα, ενώ σημειώνει τις αντιδράσεις επαγγελματιών και κατοίκων απο τις συχνές αρρυθμίες στο σύστημα οδοωτισμού.


Αναλυτικά στο έγγραφο του Δήμου Λαρισαίων αναφέρονται τα εξής: 

Κύριε Διευθυντά

«Τους τελευταίους τρεις (3) περίπου μήνες παρατηρούνται σημαντικά προβλήματα στον οδοφωτισμό σε μεγάλα και διαφορετικά, σε κάθε περίπτωση, τμήματα της πόλης. Έχουν παρουσιαστεί, συχνά, φαινόμενα όπου υπάρχουν διακοπές ηλεκτροδότησης στον οδοφωτισμό μεγάλων περιοχές της πόλης, ενώ σε άλλες περιπτώσεις παρέχεται ρεύμα στον οδοφωτισμό, σε ώρες που δεν χρειάζεται, με αποτέλεσμα πρωινές και μεσημβρινές ώρες λάμπες δημοτικού φωτισμού να παραμένουν αναμμένες.

Την εποχή όπου η ενέργεια και η ηλεκτροδότηση γίνονται πολύτιμο αγαθό, το πρόβλημα είναι σοβαρό. Τα συχνά προβλήματα προκαλούν τις έντονες διαμαρτυρίες επαγγελματιών και κατοίκων.


Κύριε Διευθυντά

Όπως είναι γνωστό, ο έλεγχος των γραμμών ηλεκτροδότησης και ο συγχρονισμός της παροχής ρεύματος στο σύστημα οδοφωτισμού είναι αρμοδιότητα και ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ.

Παρακαλούμε ιδιαίτερα, όπως αναλάβετε πρωτοβουλίες για την γρήγορη αντιμετώπιση και αποκατάσταση των προβλημάτων που προκαλούν εύλογο προβληματισμό και αναστάτωση στους κατοίκους.»



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr