Δήμος Λαρισαίων: Υπογειοποιείται το δίκτυο και απομακρύνονται στύλοι του ΔΕΔΔΗΕ στη Νικηταρά


  • Στο πλαίσιο των έργων του Δήμου Λαρισαίων για την  ανακατασκευής της 

  • Κατασκευάζεται  νέος αγωγός ομβρίων

  • Κλαδεύονται δένδρα στο τμήμα του δρόμου που είναι κλειστό στην κυκλοφορία


Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από τον Δήμο Λαρισαίων οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Νικηταρά στα πλαίσια του έργου “Ανακατασκευή οδών Κύπρου, Νικηταρά, Αυξεντίου, 23ης Οκτωβρίου, Βενιζέλου”.


Σήμερα ολοκληρώνονται οι εργασίες καθαίρεσης των πεζοδρομίων στο τμήμα από την οδό Ογλ έως τις οδούς Λ. Κατσώνη-Αγ. Μαρίνης και θα ακολουθήσουν οι πρόδρομες εργασίες για την κατασκευή του ποδηλατόδρομου από την αριστερή πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων (κατασκευή νέου αγωγού ομβρίων υδάτων, τακτοποίηση υδροροών, νέο δίκτυο οδοφωτισμού κλπ).


Ταυτόχρονα συνεργεία της Διεύθυνσης Πρασίνου πραγματοποιούν εργασίες κλαδέματος των δέντρων στο τμήμα που είναι κλειστό στην κυκλοφορία. Οι εργασίες αυτές θα επαναλαμβάνονται σε κάθε τμήμα του έργου ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών.


Παράλληλα με τις εργασίες που εκτελούνται από το Δήμο Λαρισαίων, τις επόμενες ημέρες συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα ολοκληρώσουν τις εργασίες υπογειοποίησης των δικτύων και θα προβούν σε αποξήλωση των στύλων του ΔΕΔΔΗΕ στο τμήμα που είναι κλειστό στην κυκλοφορία. Και αυτές οι εργασίες αυτές θα επαναλαμβάνονται σε κάθε τμήμα του έργου ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών.




Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr