Λάρισα: Γνωστό στέκι έβαλε «λουκέτο» με… τρελό γλέντι – Πετούσαν τραπέζια και έσπαγαν πιάταΉταν 20 χρόνια πριν όταν το εναλλακτικό οινοφαγείο, τσιπουράδικο και εστιατόριο, στέκι του λόφου του Φρουρίου είχε ανοίξει τις πύλες του και κατάφερε να γίνει στέκι στη Λάρισα.

Ο λόγος για την «Τετάρτη» που έβαλε «λουκέτο» το βράδυ της Τρίτης  και έγινε κοσμοπλημμύρα, με θαμώνες και φίλους του μαγαζιού να δίνουν το “παρών” και μαζί με τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους τα… έσπασαν, πετώντας τραπέζια και σπάζοντας πιάτα.

Λάρισα- εστιατόριο

Ο κόσμος γέμισε την πλατεία στο Φρούριο έξω από την «Τετάρτη» και το γλέντι κράτησε έως το πρωί, καθώς όλοι προσπαθούσαν να κρατήσουν τις μνήμες μέσα τους, για τις όμορφες στιγμές που πέρασαν στο αγαπημένο τους στέκι.

Λάρισα- εστιατόριο

Φαγητό, ποτό, χορός και ζωντανή μουσική με ό, τι μουσικό όργανο υπάρχει, ήρθαν να γράψουν έναν πολύ όμορφο επίλογο σε αυτή τη γεμάτη απολαυστικές στιγμές, διαδρομή των 20 χρόνων.

Το μεζεδοπωλείο αναγκάστηκε να βάλει «λουκέτο» για γραφειοκρατικούς λόγους κάτι που στενοχώρησε πολύ τόσο τους ιδιοκτήτες, όσο και τους θαμώνες.


Πηγή: onlarissa.grΌλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr