Σεισμός σε Τουρκία-Συρία: Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 28.000 – Ένας 23χρονος ανασύρθηκε ζωντανός έπειτα από 155 ώρες



Διασώστες ανέσυραν σήμερα ζωντανό από τα συντρίμμια έναν 23χρονο άνδρα στην Αντιόχεια, 155 ώρες μετά τον φονικό σεισμό της Δευτέρας, την ώρα που ο αριθμός των νεκρών στην Τουρκία και τη Συρία έχει ξεπεράσει τους 28.000 και αναμένεται να αυξηθεί και άλλο.

Ο 23χρονος Hüseyin Seferoğlu, ο οποίος σύμφωνα με το Anadolu έχει νοητική υστέρηση, διασώθηκε από τα συντρίμμια ενός διαμερίσματος στην περιοχή Cebrail χάρη στις προσπάθειες των ομάδων Έρευνας και Διάσωσης της Χωροφυλακής.

Στο Adıyaman, 2 αδέλφια διασώθηκαν 152 ώρες μετά τον σεισμό

Δύο αδέρφια διασώθηκαν στο Adıyaman 152 ώρες μετά τους σεισμούς.

Ομάδες AFAD, UMKE, 112 Έκτακτης Ανάγκης Υγείας, αστυνομίας και χωροφυλακής συνεχίζουν να εργάζονται για να σώσουν όσους βρίσκονταν κάτω από τα ερείπια ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης του οικοπέδου στο Elitaş Mahallesi Mercan Sitesi.

Ξαφνικά η φωνή της 22χρονης Rabia Kırmızı ακούστηκε κάτω από τα ερείπια.

Η γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή ενώ οι διασώστες χρειάστηκαν 8 ώρες για να την απεγκλωβίσουν. Η Rabia Kırmızı μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τις πρώτες βοήθειες, ενώ όσοι βρίσκονταν στο σημείο ξέσπασαν σε επευφημίες.

Περίπου μισή ώρα αργότερα, οι ομάδες έφτασαν και στη μεγαλύτερη αδελφή της Rabia, την 28χρονη Elif Kırmızı. Η Elif Kırmızı μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο επίσης.



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr