Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την υγεία του – «Είναι δύσκολα» εξήγησε η σύντροφός τουΣτην εντατική παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Το πρωί της Παρασκευής 24/2, η σύντροφός του Έλενα Μαστραγγελή μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα, αναφέροντας πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

«Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας από χθες είναι μαζί του» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είχε μιλήσει προχθές μαζί του.

«Είναι δύσκολα ακόμα. Με πήρε ο γιατρός πριν, σε δύο ώρες θα ξέρουμε περισσότερα αλλά είναι δύσκολα πάλι. Είναι αισιόδοξοι» υποστήριξε η Έλενα Μαστραγγελή.

«Δύο τρεις μέρες είχε μια ίωση, αλλά εχθές επιδεινώθηκε πάρα πολύ η αναπνοή του, δεν μπορούσε να αναπνεύσει, τον έβαλαν στην εντατική για να δουν από που προέρχεται όλο αυτό το πρόβλημα. Δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί πώς θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση. Είναι πολύ ευαίσθητος τα τελευταία χρόνια στην υγεία του. Ελπίζω να βγει σύντομα και να είναι γερός» πρόσθεσε η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου.


Πηγή: enikos.gr
ΧΕΛΛΑΔΑ


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr