Λάρισα: "Ξάφριζαν" γεωργικά μηχανήματα από χωράφια



Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας δύο περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν σε περιοχή της Λάρισας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 3 ανδρών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστες:

∙την 02/03-12-2022, εισήλθαν εντός αγροτεμαχίου ημεδαπού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό αποθήκης, 1 βενζινοκίνητη γεννήτρια και 1 γωνιακό τροχό και

∙την 28/29-12-2022, αφού εισήλθαν στο ίδιο αγροτεμάχιο, παραβίασαν την ξύλινη πόρτα αποθήκης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό 1 βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο.

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

∙1 εξάτμιση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και

∙1 βενζινοκίνητη γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Επιπλέον, οι δράστες παρέδωσαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων και συγκεκριμένα 1 γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος και 1 αλυσοπρίονο, τα οποία κατασχέθηκαν και ακολούθως, αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

(*) Επίσης συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας άνδρας, για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, ο δράστης εισήλθε, από ανασφάλιστη είσοδο, σε οικία ημεδαπού, με σκοπό να αφαιρέσει χρηματικό ποσό ή αντικείμενα, ωστόσο έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

ΧΘΕΣΣΑΛΙΑ


Όλη η Ενημέρωση των Αγροτών - Κτηνοτρόφων στο www.AgroNEWS365.eu