Στη Λάρισα στελέχη του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού Κύπρου  • Η ΔΕΥΑΛ παρέχει τεχνογνωσία για τη διαχείριση των υδάτων στον αντίστοιχο φορέα της ευρύτερης περιοχής της Λεμεσού


Στη Λάρισα βρίσκεται αποστολή στελεχών του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού της Κύπρου,  στο πλαίσιο της στενής   συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με τη ΔΕΥΑΛ. 


Τα στελέχη της αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον δήμαρχο Αγίου Αθανασίου και μέλος του Συμβουλίου κ. Μαρίνο Κυριάκου και με τη συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων Λεμεσού κ.κ. Μιχάλη Φελλά και Μιχάλη Σωκράτους καθώς και του κ.κ. Σωκράτη Μεταξά, Γενικού Διευθυντή της Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού. 


Τα στελέχη της αντιπροσωπείας από την Κύπρο, συναντήθηκαν στο δημαρχείο της Λάρισας με τον δήμαρχο και πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Απόστολο Καλογιάννη, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ, δημοτικό σύμβουλο κ. Δημ. Μαβίδη και τον γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΛ κ. Δημ. Σαββοργινάκη. 


H συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια η ΔΕΥΑ Λάρισας παρέχει σημαντική τεχνογνωσία στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού για ζητήματα που αφορούν τον οργανισμό για  τη διαχείριση των υδάτων. 


Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή δώρων. 
Όλη η Ενημέρωση της Λαρισας και της Θεσσαλιας στο www.LarisaCityNews.gr