Τις εμπειρίες τους από το πρόγραμμα Euroscola μετέφεραν στον Απ. Καλογιάννη μαθητές του 1ου Πειραματικού Λυκείου
Μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου Πειραματικού Λυκείου Λάρισας που συμμετείχαν πριν λίγες ημέρες στο πρόγραμμα Εuroscola στο Στρασβούργο επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη προκειμένου να του μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους.  Το πρόγραμμα Εuroscola  απευθύνεται σε νέες και νέους των κρατών μελών της ΕΕ και πραγματοποιείται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου σώματος,  με τις συναντήσεις να παίρνουν τη  μορφή ενός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων. Παράλληλα, μαθητές και εκπαιδευτικοί θέλησαν να ευχαριστήσουν τον Απ. Καλογιάννη για τη στήριξη που παρείχε του Δήμου Λαρισαίων σε αυτή τη προσπάθεια. 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον Μύλο του Παππά, οι μαθητές αναφέρθηκαν στις πολύτιμες εμπειρίες που απέκτησαν ενώ ο δήμαρχος επανέλαβε την πάγια θέση του και προτροπή προς τους νέους για ενεργό συμμετοχή στα κοινά και τα δημόσια πράγματα. 

Ο μαθητές του 1ου Πειραματικού Λυκείου στην συνάντησή τους με τον δήμαρχο, συνοδεύονταν από τις εκπαιδευτικούς κυρίες Καραλοπούλου Αθηνά, Καρύτσα Αντιγόνη και Κρεμελή Ευαγγελία. 
Όλη η Ενημέρωση της Λαρισας και της Θεσσαλιας στο www.LarisaCityNews.gr