Τύρναβος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στην 22χρονη που κατήγγειλε βιασμό
Δεν βρέθηκαν εμφανείς σωματικές κακώσεις στην 22χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στον Τύρναβο το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Λάρισας, Χρήστο Κραββαρίτη ο οποίος πραγματοποίησε τη σχετική εξέταση.

Ωστόσο όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα larissanet.gr ο ιατροδικαστής, πρόκειται για μια περίπτωση «ιδιαιτέρως σοβαρή και αρκετά δύσκολη» και θα χρειαστεί η συνδρομή και άλλων επιστημών και περαιτέρω εξετάσεων για να διαπιστωθεί η περίπτωση του βιασμού.

Σημειώνεται ότι για τη συγκεκριμένη πράξη έχουν συλληφθεί τέσσερις ανήλικοι οι οποίοι σήμερα περνούν από ανάκριση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 22χρονη βρισκόταν στο παζάρι του Τυρνάβου. Καθώς έφευγε, την προσέγγισαν οι δράστες οι οποίοι, όπως κατήγγειλε η ίδια, την μετέφεραν σε απόμερο μέρος κοντά στο παζάρι και στη συνέχεια προχώρησαν στον βιασμό της.

Η 22χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου με τους αστυνομικούς αρχικά να προχωρούν σε προσαγωγές και στη συνέχεια στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων ηλικίας 17, 16, 15 και 14 ετών. Οι τρεις πρώτοι κατηγορούνται για βιασμό ενώ ο τέταρτος για συνέργεια με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κατέγραφε τις πράξεις σε κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν ότι υπήρξε συναίνεση από την κοπέλα η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα. Επίσης σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία έχει υποβληθεί η 22χρονη.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν επίσης και οι γονείς των αγοριών, τέσσερις στον αριθμό, για  παραμέληση εποπτείας ανηλίκου οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι χθες.
Όλη η Ενημέρωση της Λαρισας και της Θεσσαλιας στο www.LarisaCityNews.gr