Συμπαράταξης Λαρισαίων: 60 υποψηφίοι για τις κοινότητες της πόλης - 52% γυναίκες - 42% πρόσωπα που κατέρχονται για πρώτη φορά ως υποψηφίοιΜεγάλο και ισορροπημένο έργο της δημοτικής

αρχής για τις συνοικίες και το κέντρο


Οι πρώτοι 60 υποψήφιοι της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» για τις κοινότητες της πόλης, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα.


Ο δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της Συμπαράταξης, Απόστολος Καλογιάννης στην συντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής αρχής κατά τη διάρκεια των δυο θητειών που ασκεί τη διοίκηση του Δήμου, τονίζοντας ότι έχει επιτελεσθεί και δρομολογηθεί ένα τεράστιο έργο στη Λάρισα, έργο ισόρροπο για τις συνοικίες και το κέντρο. Ο κ. Καλογιάννης υπενθύμισε ότι η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» από το 2015 μιλάει για σχεδιασμό και υλοποίηση έργου σε βάθος 15ετίας και υπενθύμισε ότι βασικός στόχος της δημοτικής αρχής είναι η εξέλιξη της Λάρισας σε μία σύγχρονη μεσαίου μεγέθους ευρωπαική πόλη. 


Ο Απόστολος Καλογιάννης, ευχήθηκε καλό αγώνα στους πρώτους υποψηφίους της Συμπαράταξης, συμπληρώνοντας ότι τα επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις υποψηφίων για τις εκλογές του Οκτωβρίου. 


Αίσθηση προκάλεσαν και αναφορές του Απ. Καλογιάννη  για την προσπάθεια που αναμένει από άλλες παρατάξεις με στόχο να πλήξουν την δημοτική αρχή και κυρίως το πρόσωπο του δημάρχου με διάφορα μέσα και πρακτικές. 


Σε ό,τι αφορά στην σύνθεση των πρώτων εξήντα ονομάτων, αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειονότητα τους είναι γυναίκες (52%), ενώ το 40% των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν κατέρχονται ως υποψήφιοι για πρώτη φορά, δίνοντας έτσι και το στίγμα της ανανέωσης για το ψηφοδέλτιο  της «Συμπαράταξης». 


Στην ομιλία του ο κ. Καλογιάννης επικεντρώθηκε στο έργο που έχουν επιτελέσει Δήμος Λαρισαίων και ΔΕΥΑΛ στις συνοικίες της πόλης. 


Ειδικότερα, ξεκινώντας τόνισε ότι «ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής από το 2014 και μέχρι σήμερα αφορούσε και αφορά παρεμβάσεις τόσο στο κέντρο όσο και στις συνοικίες της πόλης.»


Τόνισε, ότι όταν ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου, υπήρχαν συνοικίες πολλών ταχυτήτων, με κάποιες να βρίσκονται σε καλή κατάσταση  και συνοικίες με περισσότερα προβλήματα, σχεδόν εγκαταλελειμμένες, που είχαν να δουν έργο εδώ και δεκαετίες. 


Επιλογή μας ήταν να ξεκινήσουμε  από τις περιοχές που είχαν τα περισσότερα προβλήματα, τόνισε ο δήμαρχος υπογραμμίζοντας ότι έγινε ιεράρχηση και προτεραιοποίηση των παρεμβάσεων. 


Ενδεικτικά, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα εξής: 

 • Κατασκευή πλατείας στην συνοικία Αγίου Γεώργιου

 • Κατασκευή πλατείας στην συνοικία Τούμπας 

 • Ολοκλήρωση των διαδικασιών που αφορούν στην εξεύρεση έκτασης για την πλατεία στον Ιπποκράτη για να κλείσει και αυτή η εκρρεμμότητα, η υποχρέωση του Δήμου προς τους κατοίκους του Ιπποκράτη. 

 • Ανέγερση νέου σύγχρονου βρεφονηπιακού και παιδικού σταθμού στην Ανθούπολη που εξυπηρετεί τους γονείς των όμορων συνοικιών

 • Ανέγερση νέου σύγχρονου σχολείου στην συνοικία της Τούμπας (24ο Δημοτικό σχολείο). Το έργο είναι σε εξέλιξη 

 • Ολοκλήρωση της Ανοικτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου στην περιοχή της Νεάς Πολιτείας. 

Εργο ιδιαίτερα σημαντικό που έχει δώσει λάμψη και περισσότερη ζωή στην περιοχή και συνολικά στην πόλη με τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων, ενώ κολυμβητικοί σύλλογοι απ όλη τη χώρα έχουν ξεκινήσει να έρχονται στην πόλη για προετοιμασία, αφού πρόκειται για σύγχρονη αθλητική υποδομή. 

 • ΕΘΙΑΓΕ 

Στην πρώτη θητεία καταφέραμε και ο Δήμος απέκτησε την έκταση των 216 στρεμμάτων του πρώην ΕΘΙΑΓΕ. 


Πραγματοποιήσαμε αρχιτεκτονικό διαγωνισμό και ήδη υποβάλαμε πρόταση στο ευρωπαικό πρόγραμμα “bauhaus” για χρηματοδότηση των πρώτων έργων για την αναστύλωση των πρώην αποθηκών και τη δημιουργία κοιτώνων για την φιλοξενία καλλιτεχνών και δημιουργών ενώ στο σχεδιασμό μας είναι και η κατασκευή συνεδριακού κέντρου, στην περιοχή.


Το συγκεκριμένο έργο είναι υπερτοπικού χαρακτήρα που αφορά  τις συνοικίες στο νότιο τμήμα της πόλης αλλά και συνολικά τη Λάρισα. 

 • Κτίριο οδού Γαριτσίου συνοικίας Αβέρωφ 

Ολοκλήρωση του κτιρίου στην οδό Γαριτσίου στη συνοικία Αβέρωφ για την λειτουργία του πολιτιστικού κέντρο ευπαθών ομάδων 

 • Κονάκι ΑΒΕΡΩΦ στη Νέα Πολιτεία

Μετά την ολοκλήρωση του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού αναζητούμε χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την υλοποίηση του έργου. 

 • Νέες σύγχρονες παιδικές χαρές σε όλες τις συνοικίες

Προχωρήσαμε στην ανακατασκευή και δημιουργία νέων σύγχρονων παιδικών χαρών σε όλες τις συνοικιες. 

 • Πεζοδρόμια

Οι μεγάλες εργολαβίες για την κατασκευή και συντήρηση πεζοδρομίων κατευθύνθηκαν κυρίως στις συνοικίες, όπου τα προβλήματα ήταν περισσότερα. 


Το ίδιο θα γίνει και με τα νέα σύμβαση που υπογράφουμε τις επόμενες ημέρες, αφού θα γίνουν παρεμβάσεις στη Φιλιππούπολη, στον Αγιο Θωμά, στην οδό Ιωαννίνων από την Πυροσβεστική μέχρι τον Αγιο Θωμά κλπ.

 • Λέσχες Πολιτισμού – ΚΑΠΗ – αθλητικά προγράμματα

Μετά την πανδημία επανήλθε η δραστηριότητα μας τόσα στα ΚΑΠΗ, όσο και στις Λέσχες Πολιτισμού που λειτουργούν στις συνοικίες της πόλης, συμπληρώνοντας την σπουδαία παρέμβαση μας στον πολιτισμό, ενώ η ΔΗΚΕΛ λειτουργεί τα τμήματα άθληση και γυναίκες» σε όλες σχεδόν τις συνοικίες της Λάρισας


Εργα ΔΕΥΑΛ στις συνοικίες 


Πολύ μεγάλο έργο από τη ΔΕΥΑΛ στις συνοικίες της πόλης, στο πλαίσιο της αντικατάστασης του παλιού δικτύου ύδρευσης. 


Τα έργα της ΔΕΥΑΛ αφορούν όχι στην βελτίωση της ποιότητας του νερού, την μείωση των βλαβών και των απωλειών, αλλά συνοδεύονται με πλήρη ασφαλτόστρωση των δρόμων τω συνοικιών που πραγματοποιούνται έργα. 


Τέτοια έργα έχουν γίνει, μέσα στα χρόνια της θητείας μας,  στις συνοικίες:  

Χαραυγή, Αγιους Σαράντα, στην οδό Βόλου, Αμπελόκηπους, στην οδό Φαρσάλων, στη συνοικία Σιδηροδρομικού Σταθμού, στον Ιπποκράτη, στον Αγιο Γεώργιο στην συνοικία Παπασταύρου, στη Νέα Σμύρνη,  Ανθούπολη, Λαχανόκηπους.


Αυτή την περίοδο τέτοια έργα γίνονται σε Φιλιππούπολη και Αγιο Αθανάσιο. 


Συνεχίζουμε με Αγιο Θωμά, Πυροβολικά, Λειβαδάκι και Ηπειρώτικα και ακολουθούν οι συνοικίες Νεάπολη και Αβέρωφ.


Με αυτόν τον τρόπο η ΔΕΥΑΛ αντικαθιστά σχεδόν το 100% του παλιού δικτύου ύδρευσης, με τους αμιαντοσωλήνες, ενώ επι της ουσίας πραγματοποιεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στις συνοικίες της πόλης. 


Καταλήγοντας στην ομιλία του Απ. Καλογιάννης, αναφέρθηκε στην πορεία προς τις εκλογές, στέλνοντας διάφορα μηνυματα προς πολλές κατευθύνσεις:  δήμαρχος 


«Ενόψει των δημοτικών εκλογών κάποιοι θα επιχειρήσουν  να πλήξουν τη δημοτική αρχή σε διάφορα επίπεδα. Τα έχουμε ξαναζήσει και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Και επειδή δεν μπορούν να μας πλήξουν στο επίπεδο των έργων θα στραφούν σε άλλα θέματα και στον πρόσωπο του δημάρχου. Κάποιες πρώτες προσπάθειες τις έχουμε ήδη δει. Θα συνεχίσουν. 


Όμως στη Λάρισα είμαστε όλοι γνωστοί. Οι Λαρισαίοι, στην μεγάλη πλειονότητα αναγνωρίζουν την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε στην πόλη, σε δύσκολες συνθήκες λόγω των συνεχών διαδοχικών κρίσεων και  δείχνουν καθημερινά την ιδιαίτερα τιμητική εμπιστοσύνη τους  σ΄ αυτή τη μεγάλη και σπουδαία ομάδα της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» που δίνει καθημερινές μάχες, για τα μεγάλα και τα μικρά,  που έχει αλλάξει την πόλη με στόχο να την καταστήσει μια συγχρονη μεσαίου μεγέθους ευρωπαική πόλη. Ο,τι και να προσπαθήσουν να είσαστε βέβαιοι ότι θα πέσει στο κενό. Σας εύχομαι καλό αγώνα.» 


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ 1η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Περιλαμβάνει τις συνοικίες Παπασταύρου, Ιπποκράτη, Αγ. Αθανασίου (δυτ. Καραθάνου), Φιλιππούπολη, Αγ. Θωμά, Λιβαδάκι, Νεάπολη.


ΑΠΡΙΛΗ ΣΟΦΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕΣΙΤΡΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΒΕΛΗΣΣΑΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΓΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΙΑΣΩΣΤΡΙΑ ΕΚΑΒ

ΓΚΑΤΣΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΓΚΟΥΣΙΑΡΗ ΓΚΛΕΤΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΑΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΖΑΧΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ

ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΝΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΓΙΟΥΡΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΒΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΤΣΙΟΥΡΓΚΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΦΛΩΡΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΧΡΥΣΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ 2η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Περιλαμβάνει τις συνοικίες Αγ. Νικολάου, Αγ. Αχιλλίου, Αμπελόκηποι, μέρος του Αγ. Κωνσταντίνου, Αγ. Αθανασίου, Αγ. Σαράντα.


ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΦΑΕΛΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΓΚΑΛΕΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΓΚΟΥΝΕΛΑ ΣΟΦΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΟΥΜΑΝΗ ΜΠΟΚΟΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ

ΔΟΥΒΛΕΤΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

ΖΕΥΓΑΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ DISC JOCKEY

ΜΑΝΤΖΑΝΗ-ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΙΚΑ ΑΓΛΑΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ (ΙΩΑΝΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΣ

ΡΑΜΑΙ ΣΟΦΙΑ ΡΙΖΕΛΑ του ΤΒΕΜΑΛ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΥ ΒΑΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ

ΤΣΙΟΥΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΗΛΕΚΤΡΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΣ

ΧΑΝΤΖΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΦΩΤΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΧΑΤΖΗΓΡΙΒΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ 3η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Περιλαμβάνει τις συνοικίες Νέα Σμύρνη, ΑΤΑ, μέρος του Αγ. Κωνσταντίνου, Λαχανόκηποι, Αγ. Γεωργίου και τους οικισμούς Κουλούρι, Αμφιθέα.


ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΗΛΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΖΕΒΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ 

ΚΑΜΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ του ΡΟΜΕΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ

ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΚΙΒΡΑΚΙΔΟΥ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΦΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΗΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΜΠΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΝΑΤΣΗΣ ΓEΩΡΓIΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΠΑΝΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΤΖΙΟΤΖΙΟΥ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΧΑΤΖΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΑ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ 4η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Περιλαμβάνει τις συνοικίες Νεράιδα, Ηπειρώτικα, Νέα Πολιτεία, Ανθούπολη, Χαραυγή, Τούμπα, Πυροβολικά, Αβέρωφ, Σταθμός.


ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΘΩΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ 

ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΑΙΔΩ του ΙΩΑΝΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΚΑΛΑΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

ΚΟΛΟΥΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΜΠΑΜΠΟΥΚΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΝΤΟΥΛΑΒΕΡΗ ΑΡΙΑΔΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΡΑΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

ΣΚΑΦΙΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΣΚΕΝΔΕΡΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΤΣΙΑΝΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Όλη η Ενημέρωση της Λαρισας και της Θεσσαλιας στο www.LarisaCityNews.gr