Περισσότερες από 800 γυναίκες στο πρόγραμμα «Αθληση και Γυναίκα»της ΔΗΚΕΛ του Δήμου Λαρισαίων  • Λειτουργία τμημάτων σε όλες τις συνοικίες της πόλης και σε Τερψιθέα, Γιάννουλη, Φαλάνη και Κοιλάδα


Το πρόγραμμα γυμναστικής “Άθληση και Γυναίκα” έκλεισε φέτος τα 35 χρόνια λειτουργίας του και αναμφίβολα πλέον θεωρείται ως το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού.


Η ΔΗ.Κ.Ε.Λ με την παρουσία του προέδρου της κ. Βαγγέλη Μόρα και με την βοήθεια των καθηγητών Φυσικής Αγωγής του προγράμματος ως ένδειξη ευχαριστίας προσέφεραν  στις συμμετέχουσες ένα μπλουζάκι με το καινούργιο λογοτυπο της Δημοτικής επιχείρησης. 


Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά “ο κ. Μορας :  «Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στις γυναίκες που χρόνια τώρα δίνουν το παρόν και στηρίζουν το πρόγραμμα σε όλες του τις εκδηλώσεις αθλητικές και πολιτιστικές . Με την ευχή να συμπληρώσουμε άλλα 35 χρόνια λειτουργίας δίνουμε ραντεβού στα επόμενα αθλητικά δρώμενα του Δήμου με δυναμική παρουσία.»


Να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο για όλες τις γυναίκες και εφαρμόζεται σε όλες τις συνοικίες της Λάρισας, Τερψιθέα, Γιάννουλη, Φαλάνη, και Κοιλάδα.  


Όλη η Ενημέρωση της Λαρισας και της Θεσσαλιας στο www.LarisaCityNews.gr