Δήμος Λαρισαίων: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Νικηταρά για τη συνέχιση των έργων  • Σε ισχύ από την Τετάρτη εως και τις 13 Ιουλίου 


Συνεχίζονται από την Τετάρτη 21 Ιουνιου οι εργασίες της β΄φάσης της ανακατασκευής της οδού Νικηταρά. 


Για το λόγο αυτό θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Νικηταρά (από την  οδό Καλλιάρχου έως  την  οδό  Στρ. Φράγκου) από την Τετάρτη 21 Ιουνιου, εως και την Πέμπτη 13 Ιουλίου καθ’ όλο το 24ωρο.


Κατά τη διάρκεια εφαρμογής των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή θα γίνεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου. 


Έτσι όσοι κινούνται επί της οδού Νικηταρά (από τον νέο κυκλικό κόμβο ή από την οδό Λ. Κατσώνη), φτάνοντας στην οδό Καλλιάρχου θα πρέπει να στρίψουν δεξιά και να κινηθούν προς την οδό 23ης Οκτωβρίου.


Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να έχουν οι κάτοικοι αλλά και όσοι κυκλοφορούν στην περιοχή μεταξύ των οδών Νικηταρά-Περικλέους-Χρυσοχόου-23ης Οκτωβρίου-Καλλιάρχου, αφού η οδός Περικλέους – κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα- θα είναι αδιέξοδο. 


Παρακαλούμε για τη συνεργασία όλων.
Όλη η Ενημέρωση της Λαρισας και της Θεσσαλιας στο www.LarisaCityNews.gr