Εκδήλωση παρουσίας δημιουργικών ομάδων ΚΑΠΗ Δήμου Λαρισαίων  • Σήμερα στις 8 μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα 


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, και η Αντιδημαρχία Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση των Δημιουργικών Ομάδων του Τμήματος ΚΑΠΗ», που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης, την Τρίτη 6 Ιουνίου και ώρα 20:00. 

Τα τμήματα της χορευτικής ομάδας των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων θα εμφανιστούν με μια σειρά παραδοσιακών και latin  χορών, ενώ η χορωδία «Η ΕΥΕΣΤΩ» θα παρουσιάσει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. 

Επίσης τη φετινή χρονιά συγκροτήθηκε το εργαστήριο διαγενεακής μάθησης, όπου άτομα νεαρής ηλικίας και ηλικιωμένοι συνεργάστηκαν  για τη δημιουργία ενός οπτικού υλικού, το οποίο γνωστοποιεί την πολιτιστική μας κληρονομιά (ήθη-έθιμα-παραδόσεις σε τοπικό επίπεδο). Ένα μέρος του τελικού προϊόντος της παραπάνω δράσης θα προβληθεί με τη μορφή video στην εκδήλωση και θα είναι επίσης διαθέσιμο στο διαδίκτυο. 


 


Όλη η Ενημέρωση της Λαρισας και της Θεσσαλιας στο www.LarisaCityNews.gr