Δήμος Λαρισαίων: Συνεχίζονται τα έργα σε Νικηταρά και Βυζαντίου – Αιόλου  • Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω Δεκαπενταύγουστου 


Συνεχίζονται κανονικά τα έργα του Δήμου Λαρισαίων στην οδό Νικηταρά αλλά και στις οδούς Βυζαντίου και Αιόλου.


Ειδικότερα, στην οδό Νικηταρα αυτές αυτές τις ημέρες εκτελούνται εργασίες από την Στρ. Φράγκου έως την οδό Χρυσοχόου, ενώ  ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας και της στάθμευσης των οχημάτων στο παραπάνω τμήμα.


Έως σήμερα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των αγωγών ομβρίων υδάτων και έχουν κατασκευαστεί νέα δίκτυα οδοφωτισμού και άρδευσης. Επίσης έχει γίνει η σκυροδέτηση της πλάκας των πεζοδρομίων ενώ αυτή τη στιγμή γίνονται εργασίες εκσκαφής για την κατασκευή των κρασπεδορείθρων.


Επίσης σε εξέλιξη είναι τα έργα στην  οδό Βυζαντίου,  στο τμήμα μεταξύ των οδών 23ης Οκτωβρίου και Λουκιανού. 


Έως το περασμένο Σάββατο είχε ολοκληρωθεί η κατασκευή των αγωγών ύδρευσης και του νέου δικτύου ηλεκτροφωτισμού. Επίσης έχει γίνει η σκυροδέτηση της πλάκας των πεζοδρομίων και έχουν τοποθετηθεί τα κράσπεδα της διαχωριστικής νησίδας μεταξύ του ποδηλατόδρομου και της ζώνης κυκλοφορίας των οχημάτων. Από την Δευτέρα 7-8-2023 η οδός παραδόθηκε στη ΔΕΥΑΛ για την εκτέλεση εργασιών αντικατάστασης παροχών ύδρευσης.


Ωστόσο επειδή τις επόμενες ημέρες και λόγω της περιόδου ς του Δεκαπενταύγουστου κατά την οποία όλες οι τεχνικές εταιρείες της πόλης αλλά και τα συγκροτήματα παραγωγής ετοίμου σκυροδέματος κλείνουν για τις καλοκαιρινές διακοπές του προσωπικού για 15 ημέρες τουλάχιστον, και στα δυο εργοταξιακά μέτωπα (Νικηταρά και Βυζαντίου) θα παραταθούν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  έως την ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών.

Όλη η Ενημέρωση της Λαρισας και της Θεσσαλιας στο www.LarisaCityNews.gr