Προσφορά σχολικών ειδών από το βιβλιοπωλείο "ΚΑΛΤΣΑΣ"Σχολικά είδη προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, το βιβλιοπωλείο «ΚΑΛΤΣΑΣ» ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς,   ενισχύοντας την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Τα  είδη παρέδωσε ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου κος Καλτσάς Αχιλλέας  τονίζοντας ότι για άλλη μια φορά ενισχύουμε   την προσπάθεια αυτή ,αναγνωρίζοντας το έργο της Δομής ώστε  να δοθούν σχολικά είδη στα μικρά παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.Από την πλευρά του Δήμου τα  παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τους ευχαρίστησαν  για τη συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια Δομή  Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Η συγκέντρωση σχολικών ειδών συνεχίζεται καθημερινά ώρες 09:00-14:00  στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς) .Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2410255876 .
Όλη η Ενημέρωση της Λαρισας και της Θεσσαλιας στο www.LarisaCityNews.gr