Δήμος Λαρισαίων: Νέες παιδικές χαρές, γήπεδο μπάσκετ, οργανα γυμναστικής και λίφτινγκ στην πίστα skate – BMX στο Αισθητικό Αλσος  • Αυτοψία δημάρχου Λαρισαίων για την εξέλιξη των εργασιών 

  • Απ. Καλογιάννης : «Με σιγουριά και σχέδιο δουλεύουμε για την επόμενη ημέρα της Λάρισας»Κανονικά εξελίσσονται οι εργασίες του Δήμου Λαρισαίων στο Αισθητικό Αλσος της Λάρισας, προκειμένου αυτός ο πανέμορφος χώρος να αποκτήσει νέα πνοή.


Συγκεκριμένα εξελίσσονται εργασίες που αφορούν την κατασκευή νέων συγχρονων παιδικών χωρών για νήπια και παιδιά, ανακατασκευή της πίστας  skate – BMX, εγκατάσταση οργάνων γυμναστικής για ενήλικες, ενώ θα υπάρξει νέα περίφραξη   εγκατασταθεί και νέος φωτισμός. 


Στον χώρο του Αλσους βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος σε δηλώσεις του επεσήμανε πως «οι παρεμβάσεις που εξελίσσονται στον χώρο του Αλσους, αναμορφώνουν σημαντικά αυτή την πανέμορφη περιοχή. Η δουλειά της δημοτικής αρχής και του δήμου συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, για τις μεγάλες και μικρότερες παρεμβάσεις που αφορούν στην πόλη και συνολικά τον δήμο μας. Με σιγουριά και σχέδιο δουλεύουμε για την επόμενη ημέρα της Λάρισας.» 


Το έργο είναι προυπολογισμού 1 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Αλληλεγγύης. 

Όλη η Ενημέρωση της Λαρισας και της Θεσσαλιας στο www.LarisaCityNews.gr