Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας για την σημερινή κινητοποίηση για την δίκη της Χρυσής Αυγής


Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας χαιρετίζει όλους όσους μαζικά, μαχητικά με πείσμα συμμετείχαν στην σημερινή κινητοποίηση για την δίκη της Χρυσής Αυγής, έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης μας. Όλους όσους ένωσαν την φωνή τους με τους χιλιάδες λαού στην Αθήνα αλλά και σε όλη την χώρα απαιτώντας να τιμωρηθούν οι ΝΑΖΙ εγκληματίες.

Η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου είναι ένα πρώτο βήμα , μια πρώτη δικαίωση της απαίτησης του λαού  που πρέπει να συνεχιστεί με την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων επιβάλλοντας τις ανώτατες ποινές. 

Δεν χωρά κανένας εφησυχασμός, καμία χαλάρωση απέναντι στο δηλητήριο του ναζισμού, του φασισμού  γιατί οι αιτίες που τον γεννούν παραμένουν. Είναι αυτό το  σύστημα της εκμετάλλευσης που γεμίζει εξαθλίωση  και βαρβαρότητα την ζωή μας.

 

Δεν χωρά καμιά χαλάρωση απέναντι σε κάθε προσπάθεια να δημιουργηθούν νέα φασιστικά μορφώματα για να στηρίξουν με την δράση τους απέναντι στο εργατικό - λαϊκό κίνημα αυτό το απάνθρωπο σύστημα.

Συνεχίζουμε, δεν κάνουμε πίσω δυναμώνουμε τον αγώνα μας. Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά!Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/10/blog-post_646.html
Follow us: larisacitynews on Facebook